Miten asioit meidän kanssa?

Alta voit lukea, miten teemme asuntosi myynnistä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Jätä tarjouspyyntö

Ota ensimmäinen askel kohti vanhan asuntosi myyntiä jättämällä tarjouspyyntö. Anna meille vain joitakin perustietoja asunnostasi sivuiltamme löytyvän lomakkeen avulla. Me arvioimme asuntosi huolellisesti ja annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen mahdollisimman pian.

Lomakkeen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Löydät lomakkeen sivun alhaalta painikkeesta.

Tarjous

Kun saat tarjouksemme, olet askeleen lähempänä asuntosi onnistunutta myyntiä.

Tarjouksemme heijastaa asuntosi todellista potentiaalia remontin ja markkina-analyysin jälkeen. Otamme huomioon useita tekijöitä, kuten mm. markkinoiden nykytrendit ja asunnolle uskomamme potentiaalin. Näin varmistamme kilpailukykyisen ja houkuttelevan tarjouksen.

Avoimen lähestymistapamme ansiosta voit luottaa siihen, että tarjouksemme kuvastaa mahdollisimman tarkasti kiinteistösi todellista arvoa.

Hyväksy tarjous

Onnittelut! Olet saanut tarjouksemme ja olet valmis etenemään myyntiprosessissa.

Tutustu tarjoukseen kaikessa rauhassa ja keskustele siitä perheesi tai tuttaviesi kanssa. Kun olet varma ja tyytyväinen, hyväksy tarjous vastaamalla lähettämäämme viestiin. Me opastamme sinut tarvittavien paperitöiden ja vaiheiden läpi, jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva ja tehokas. 

Kaupat

Se on tehty! Olet hyväksynyt tarjouksemme, ja nyt on aika viimeistellä kauppa.

Me huolehdimme kaikista yksityiskohdista, oikeudellisista menettelyistä kiinteistönsiirtoihin, varmistaen saumattoman ja stressittömän kokemuksen sinulle.

Arvostamme aikaasi ja pyrimme saattamaan kaupan päätökseen tehokkaasti, jotta voit nauttia onnistuneesta asuntokaupasta. Onnittelut sujuvasta ja helposta kaupasta!

Haluatko myydä asuntosi meille?

Täytä vain lomake alla olevasta painikkeesta, niin saat meiltä tarjouksen vuorokaudessa.